Äntligen här – lyxvåffeljärnet!

Jag vet inte om ni också spenderar en hel del tid under året på olika hotell runt om i landet, men ni har säkerligen gjort det någon gång. Det jag gillar allra mest med att bo på hotell är, förutom den ständiga service som finns tillgänglig, frukosten. Det brukar alltid vara ett överflöd av delikatesser på dessa frukostar och jag äter tills jag baxnar. Det finns några måsten på hotellfrukosten:

– Äggröran
– Bacon
– Fruktfatet
– Våfflorna

Just våfflorna är något som är lite speciellt. De övriga måste-ingredienserna kan jag lätt återskapa hemma, men när det gäller våfflorna har jag inte kunnat göra det. Det beror helt enkelt på att jag inte har haft det där roterande våffeljärnet tidigare som många hotell har, som skapar helt fantastiskt stora och härliga våfflor med plats för mycket grädde och sylt. Våffeljärn har med andra ord gått in i en ny dimension, en dimension som jag vill följa med in i, och därför kollade jag på trendiga våffeljärn hos Bagaren och Kocken, i jakt på mitt eget roterande järn.

Mycket riktigt kunde jag också hitta det där, vilket resulterade i att mitt vackra våffeljärn nu står i köket som en av de viktigaste maskinerna där. Att det har blivit mycket våfflor nu är inte direkt konstigt, och det uppskattas av många! Men det behöver inte vara så att ni är ute efter ett likadant våffeljärn som jag köpte, Hos Bagaren och Kocken finns det mängder att välja på, så ta en titt ni också och se om det är något av de järnen som faller er i smaken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.