Välkommen!

usbblommaDet här är en blogg som skrivs av en IT-tekniker. Det hör till ovanligheterna att vårt skrå sysslar med likande aktiviteter, men det händer och jag tror samtidigt att det är viktigt. Jag som skriver heter Muse Ifsallah och jag arbetar som IT-tekniker på dagarna på ett medelstort företag i mitten av Sverige. Jag trivs mycket bra med mitt arbete, och framför allt med mina kollegor och chefer. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar för varandra och ställer upp, så oavsett vad man än utsätts för så vet man att det finns någon eller några som är där och backar upp dig i de stunderna. Och det är alldeles för många, enligt mitt tycke.

Jag antar att ni alla har haft kontakt med IT-avdelningen på ert jobb. Självklart är det så att vi finns till för att säkerställa att ert digitala arbete fungerar, så att ni kontaktar oss är givet och något som vi förväntar oss. Men ni ska veta att det finns grader i helvetet. Saken är den att vi inte kan ta emot hur mycket banala saker som helst. Det stör vårt övriga arbete och dessa problem går ofta att sköta helt själv, bara du försöker. Det verkar närmast sitta i ryggraden på de flesta att så fort något inte fungerar som ska så är det snabbknappen till IT, redan innan de vet vad problemet är.

Som ni förstår så kommer det att bli mycket innehåll om mitt arbete, men också influenser från massa annat. Hoppas ni lär känna en helt ny sida av både mig och IT-teknikern som arbetare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.